Boks

VIDEO Fury i Whyte imali prvo sučeljavanje, Tysonov otac umalo izazvao incident

Teškaški boksački prvak Tyson Fury u subotu brani pojas WBC-ova prvaka protiv Dilliana Whytea.

Borci su uoči spektakla na Wembleyju imali prvo zajedničko pojavljivanje pred medijima.

Tysonov otac John Fury je tijekom sučeljavanja tražio sukob s nekim iz Whyteova tima, ali su oba boksača odmah smirila situaciju.

– Furyjev otac bi se treba opustiti. Čovjek je star 600 godina i pokušava skrenuti pažnju na sebe. John, smiri se, stalno se dereš kao da si dijete. Sada je moje i Tysonovo vrijeme, zašto se miješaš i to nam želiš pokvariti – istaknuo je Dillian Whyte nakon sučeljavanja.

A Tyson Fury i Dillian Whyte bili su jako opušteni tijekom presice uz obostrano poštovanje, takvi su djelovali i prilikom sučeljavanja.

Obojica su zadržala mirnoću u trenutka kada je Tysonov otac pokušao izazvati incident. Situacija se smirila, a Tyson i Dillian na kraju su se rukovali.

– Whyte je dobar boksač, snažan i velik borac. Ima jak udarac, nokautirao je mnoge protivnike. Mnogo je toga naučio tijekom karijere – kazao je Tyson Fury tijekom presice, te pokazao poštovanje prema protivniku:

– Dugo je u borilačkom sportu, ima iskustvo u kickboxingu i MMA-u On je čovjek kojem je potrebno dati maksimalan respekt.

Fury i Whyte su se prisjetili vremena dok su zajedno trenirali. U jednom je trenutku Kralj Cigana nabrajao što su sve radili, a kada je spomenuo da su i zajedno spavali, dvoranom se prolomio smijeh.

Odgovori

Back to top button