Boks

Joe Rogan želi gledati Kamarua Usmana u boksačkom meču protiv Canela

Kamaru Usman ne može mnogo toga izgubiti u boksačkom meču protiv Canela, tvrdi UFC-ov komentator Joe Rogan.

Prvak UFC-ove velter kategorije Kamaru Usman (20-1) je nekoliko puta u svojim izjavama izrazio želju boriti se protiv meksičke boksačke zvijezde Canela Alvareza, dok je UFC-ov predsjednik Dana White izričito protiv te ideje.

Joe Rogan je nedavno izjavio kako bi rado gledao Usmana u boksačkom okršaju protiv Canela u kojem bi UFC-ov prvak mogao dobro zaraditi.

– Volio bih vidjeti kako se Usmana bori protiv Canela – rekao je Joe Rogan u nedavnoj epizodi “Hotboxin’ s Mikeom Tysonom” i nastavio:

– Ne zato što mislim da je favorit u boksačkom meču protiv jednog od najvećih boksača svih vremena, već zbog toga što želim vidjeti kako će zaraditi ogromnu plaću. Isto mislim i za Francisa Ngannoua, njega bih rado vidio u meču protiv Tysona Furyja.

Rogan vjeruje kako bi taj meč za Usmana bio veliko iskustvo.

– Zaradio bi ogroman novac, a ne bi naštetilo njegovom potencijalu kao UFC-ovom borcu. Za prvaka bi to bilo neprocjenjivo iskustvo, a nakon tog meča vratio bi se u MMA – kazao je poznati UFC-ov komentator i dodao:

– Kamaru bez obzira na ishod meča može biti samo na dobitku i vjerojatno bi postao još bolji udarač. Osjećat će bol. I premda to nije isti sport, Usman je borac koji zna kako pobjeđivati.

Kamaru Usman je posljednji meč imao u studenom kada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Colbyja Covingtona i peti put obranio pojas prvaka. kao njegov sljedeći protivnik najviše se spominje Englez Leon Edwards.

Odgovori

Back to top button