Boks

VIDEO Filip Hrgović čeka novog protivnika, a za Huntera kaže: On je prevarant i kukavica!

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović je prije nekoliko tjedana ostao bez najvećeg meča u karijeri. Neporaženi Hrvat trebao se boriti protiv Michaela Huntera za mjesto izazivača IBF-ova pojasa prvaka.

Amerikanac je otkazao taj dvoboj, jer je dogovorio meč protiv manje poznatog sunarodnjaka Mikea Wilsona.

Hunter je nedavno objasnio kako je dobio bolju ponudu koju nije mogao odbiti, više pročitajte OVDJE.

Hrgović se već nekoliko mjeseci pripremao za tu borbu no sada mora čekati drugog protivnika.

Filip se putem video poruke koju je postavio na svom Instagramu obratio fanovima, te otkrio što sada slijedi u njegovoj karijeri.

– Situacija oko moje borbe se malo zakomplicirala, htio sam malo obavijestiti o tome. Krivac za sve je Michael Hunter koji se na dan potpisa ugovora prestao javljati te povukao se iz borbe i to nakon tromjesečnih pregovora i mojih tromjesečnih krvavih priprema. Čovjek je prevarant i kukavica, razočarao je cijeli boksački svijet svojim potezom – kazao je Filip Hrgović i dodao:

– Trenutačno moj tim i IBF rade na tome da mi nađu sljedećeg protivnika. Svi najbolje rangirani IBF borci će dobiti poziv. Ne želim o imenima, ali već mnogo njih je taj poziv odbilo, tako da čekamo najhrabrijeg koji će prihvatiti ponudu. Nakon toga krećemo u pregovore kako bi odredili datum i mjesto borbe. Nadam se da će to biti uskoro i da će te me brzo ponovno vidjeti u ringu. Hvala svima na podršci i strpljenju.

Odgovori

Back to top button