Boks

VIDEO Alen Babić dobio šamar od Bennetta: ‘Time je sebi kupio ulaznicu za intenzivnu njegu’

Alen Babić (7-0) će na subotnjoj Matchroomovoj Fight Camp priredbi u Brentwoodu tražiti osmu pobjedu u profesionalnoj karijeri. Suparnik hrvatskom boksaču bit će Mark Bennett (7-1). Savege je najavio novu pobjedu i to ponovno nokautom.

Dosad niti jedan Alenov protivnik nije izdržao dulje od tri runde. Iza Babića i Bennetta bio je zanimljiv tjedan u kojem nisu štedjeli riječi u svojim izjavama. No njihov susret nakon službenog vaganja umalo je prerastao u incident.

Naime, nakon što je Bennetu vaga pokazala 123,5, a Babiću 95 kilograma, boksači su pozirali za medije. Britanac je uhvatio Alena za masku, a Savage potapšao po obrazu.

Marku se to nije svidjelo te je ošamario Babića. Nakon tog događaja Alen Babić se javio na Instagramu i objavio snimku sa sučeljavanja, te poručio protivniku:

‘Količina kazne koju će taj momak dobiti bit će zaprepašćujuća. Neću stati sve dok se on kreće. Ovim šamarom poput kujice kupio je sebi ulaznicu za intenzivnu njegu’.

Savage u okršaj protiv Bennett ulazi 28 kilograma lakši od suparnika.

A želite li pogledati kako je prošlo službeno vaganje Alena Babića i Marka Bennetta, te spomenuto sučeljavanje pogledajte u video od 15:28:

Odgovori

Back to top button