Boks

Derrick Lewis je prije MMA karijere trenirao boks, a neko vrijeme je vježbao i kod Georgea Foremana

Derrick Lewis je prije nego što će ući slobodnu borbu trenirao boks, ali nikada nije imao profesionalni meč. Treba je boksati protiv sina legendarnog Georgea Foremana, ali do tog meča nije došlo.

Naime, nekadašnji boksački prvak došao je u dvoranu gledati jednu Lewisovu sparing borbu, nakon koje ga je Foreman uzeo u svoj tim. Tako borba protiv Georgeova sina nije dogovorena.

– Došao je vidjeti što znam, a ja sam morao izgledati dobro. Dobro sam udarao protivnika i bacao ga po ringu, a on nije želio pasti – rekao je Derrick Lewis i dodao:

– Bio sam predobar i nisu htjeli da se u prvom meču borim protiv Georgeova sina. Željeli su me dovesti u tim i s njima bi trenirao, a onda me poslati u Las Vegas u dvoranu kod Floyda Mayweathera.

Neko je vrijeme trenirao kod Georgea Foremana, a onda je stigla ponuda za MMA borbu. Morao je odlučiti…

– Od njih sam dobio stan i automobil, no želio sam znati kako će proći moja prva MMA borba. Pobijedio sam i odlučio sam ostati u slobodnoj borbi, više nisam želi boksati. Morao sam im vratiti automobil i stan, tako smo se razišli – prisjetio se Derrick Lewis i podvukao:

– Foreman me podsjetio na djeda. Imao je dobru narav i bio je divan čovjek.

Odgovori

Back to top button