Boks

Vasilij Lomačenko zahvalio se Stevensonu na ponudi za meč

Ukrajinski boksač Vasilij Lomačenko je u listopadu 2020. porazom protiv Teófima Lópeza ostao bez pojaseva prvaka lake kategorije.

Osam mjeseci kasnije vratio se pobjedom protiv Masayoshija Nakatane, a kasnije je još nadjačao Richarda Commeya i Jamainea Ortiza.

Lomačenko je u svibnju ove godine u neizvjesnom meču za apsolutnog prvaka lake kategorije odlukom sudaca izgubio protiv Devina Haneya.

Amerikanac bi pojaseve WBA (Super), WBC, IBF i WBO prvaka želio braniti protiv sunarodnjaka Shakura Stevensona, ali čini se kako razgovori zapeli.

Stevenson se nedavno dotaknuo Lomačenka.

– Hej, Vasilij Lomačenko. Samo poštovanje šampione, zaslužio si pojaseve, nadam se da si ozdravio i da je s tobom sve u redu. Mislim da je vrijeme za pravu borbu visoke razine. Spreman sam za velikog prvaka, učinimo da se nešto dogodi – poručio je Shakur Stevenson.

No ukrajinski borac se nada revanšu protiv Haneya, jer smatra kako je zaslužio uzvratni meč.

– Shakur, hvala ti! Dobro sam! Ali žao mi je što imam nedovršen posao s Devinom Haneyem – odgovorio je Vasilij Lomačenko.

Tim ukrajinskog boksača poslao je pisma u sve četiri boksačke organizacije tražeći od njih da pokrenu postupak za revanš protiv Devina Haneya.

Odgovori

Back to top button