Boks

Usykov menadžer ljutit: Fury je kukavica i plaši se poraza

Meč za ujedinjenje pojaseva prvaka teške kategorije između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka odgođen je za 18. svibnja u Saudijskoj Arabiji.

Kako je Kralj Cigana dosad dvaput odgodio borbu protiv Ukrajinca (prvi put zbog iscrpljenosti nakon dvoboja s Ngannouom lani krajem listopada i sada kada je zadobio posjekotinu iznad desnog oka na sparingu sa Smakićijem), organizatori priredbe se u ugovor ubacili klauzulu kako će sljedeći tko otkaže meč platiti deset milijuna dolara.

Usykov menadžer Egis Klimas i dalje je razočaran otkazivanjem priredbe koja se sljedeće subote trebala dogoditi u Rijadu, te ne skriva ljutnju prema britanskom teškašu.

– Tyson Fury je kukavica koja će učiniti sve kako bi izbjegao meč protiv Usyka. Tražio je nekoga da ga opali tavom po glavi. A kada sam Oleksandru rekao kako se Fury ozlijedio i otkazao borbu, samo se nasmijao. Mentalno je jako snažan – istaknuo je Egis Klimas i dodao:

– Fury je profesionalac i bio je mnogo puta u ringu. On se ne plaši Usyka već poraza. Samo što on to neće priznati, ali vjerojatno osjeća kako bi mogao izgubiti.

Odgovori

Back to top button