Boks

Furyjev promotor: Usyk kada primi udarac često plaće kao beba i žali se sucu

Slavni boksački promotor Frank Warren, koji se brine za karijeru Tysona Furyja, odgovorio je na poruke koje su u posljednje vrijeme stizale iz Usykova tima.

A velika se prašina podigla nakon što je Kralj Cigana zbog ozljede koju je zadobio na sparingu s Agronom Smakićijem otkazao meč (17. veljače) za apsolutnog prvaka protiv Oleksandra Usyka.

Warren smatra kako se Usyk često žali na udarce u tijelo tijekom borbi i to naziva njegovom slabošću.

– Stalno se žalio i stenjao kad bi dobio udarac u tijelo, a uskoro će se naći u ringu s pravim majstorom koji koristi svaku slabost protivnika. A Usyk kada primi udarac često plaće kao beba i žali se sucu – kazao je Frank Warren i nastavlja:

– Tyson će sigurno udarati u tijelo i nadam se da sudac neće podleći Usykovim smicalicama. Sretan sam što će Fury potvrditi da je odličan udarač i svakim danom sve više vjerujem u njegov uspjeh. Pogotovo nakon Usykove borbe protiv Duboisa.

Furyjev promotor vjeruje kako će Tysonova posjekotina brzo zacijeliti, te će se vratiti priprema za meč koji je ponovno dogovoren za 18. svibnja u Saudijskoj Arabiji.

– Posjekotine i krv uvijek izgledaju loše, a nakon nekoliko tjedana sve može izgledati potpuno drukčije. I ranije je imao ružne posjekotine, pa će i ova zarasti. Šest tjedana će mu biti dovoljno za pripreme – istaknuo je Frank Warren i dodaje:

– Ne vjerujte glasinama, Tyson je bio u fantastičnoj formi. A kada se vrati priprema i dalje će imati samo jedan cilj. Ponovno će se u kamp vratiti dobro raspoloženje, a on može nastaviti graditi put do uspjeha.

Odgovori

Back to top button