Boks

Deontay Wilder za šokantan poraz protiv Josepha Parkera pronašao novi izgovor

Krajem prošle godine u Saudijskoj Arabiji je održana velika boksačka priredba na kojoj je Anthony Joshua pobijedio Otta Wallina, a Deontay Wilder je izgubio protiv Josepha Parkera.

Joshua i Wilder su nekoliko tjedana ranije dogovorili međusobni obračun za ožujak, no da bi se meč održao obojica su trebala pobijediti.

Brončani bombarder je zakazao i nakon šokantno slabog nastupa jednoglasnom odlukom sudaca izgubio od novozelandskog teškaša.

Borba je otkazana, a AJ je u međuvremenu dogovorio dvoboj s nekadašnjim UFC-ovim prvakom Francisom Ngannouom.

Tridesetosmogodišnjem Amerikancu to je bio treći poraz u karijeri, ranije je dvaput izgubio protiv Tysona Furyja.

A kada gubi onda nalazi razne izgovore kojima bi objasnio razlog slabog nastupa. Bivši WBC-ov prvak je tako u nedavnom intervjuu kod Youtubera Seckbacha izjavio kako razlog poraza dugo putovanje na trening.

– Bila je to dosadna borba i zapravo se ništa posebno nije dogodilo. Sljedeći dan sam se odmah vratio na trening. Parker u tom meču nije učinio ništa, nekoliko je puta zamahnuo i to je bilo to – rekao je Deontay Wilder i dodao:

– A kada sam se pripremao za tu borbu dvaput sam morao putovati po 20 sati kako bih trenirao. Ti dečki su već bili u Europi i bili su udaljeni samo dva do tri sata od dvorane. Ne želim se na to izvlačiti, samo govorim kroz što sam morao proći.

Odgovori

Back to top button