Boks

Tyron Woodley poručio kako će ozlijediti Jakea Paula: Možda više ne bude želio boksati

Bivši UFC-ov prvak velter kategorije Tyron Woodley ovog će vikenda imati boksački debi, a protivnik mu je YouTube zvijezda Jake Paul.

Youtuber je u svoja tri dosadašnja boksačka meča pobijedio nokautom, no protiv Woodleya ga čeka mnogo ozbiljniji zadatak.

Paul je već najavio kako bi se protiv Tyron želio boriti barem nekoliko rundi kako bi svima pokazao svoje boksačke vještine. Uvjeren je kako će pobijediti Woodleya, no MMA borac misli drugačije.

– Ozlijedit ću Jakea Paula na način koji ne možete niti zamisliti, možda nakon ovoga više ne bude želio boksati – kazao je Tyron Woodley.

Donedavni član UFC-a svjestan je kako je velik teret na njegovim leđima, jer mnogi žele Jakea Paula vidjeti u nokdaunu.

– Znam da će mnogi uživati u mom nastupu, gledajući kako ga udaram u glavu. Želim da to poslužio kao primjer. Kada u subotu nakon vaganja izbacim svoj ‘Champ Champ’ video, tada će biti kasno da se povuče. A onda ćete vidjeti što sam radio na treninzima – rekao je Tyron Woodley i dodao:

– Tražio sam klauzulu prema kojoj ne može odustati jer sam znao da bi se to moglo dogoditi kada vidi kako snažno udaram. Bude li sada odustao ispast će najveća kujica u povijesti. Ako se pokuša izvući na COVID-19, doći ću mu u hotel i zabit ću mu štapić za testiranje u nos. Osobno ću mu napraviti sedam testova…

Poraženi će trebati tetovirati suparnikovo ime uz poruku da ga voli.

– Dopustit ću mu da se dogovorimo. Ako ne želi tetovažu, morat će platiti veliki iznos mojoj humanitarnoj organizaciji. To je bila njegova ideja i nešto od tog dvoje mora napraviti – podvukao je Tyron Woodley.

Odgovori

Back to top button