Boks

Alen Babić poručio Jakeu Paulu i ostalim Youtuberima: Ne zovite to boks, dajte mu ime – ‘YouBox’

Hrvatski boksač Alen Babić postao je omiljen u britanskim medijima koji s velikim zadovoljstvom prenose njegove izjave.

Savage se ovog puta za TalkSport osvrnuo na sve veću popularnost Jakea Paula i ostalih Youtubere kojima boksački mečevi donose milijunsku zaradu.

YouTube zvijezda Jake Paul iza sebe ima već tri profesionalne borbe protiv kolege AnEsonGiba, bivšeg NBA košarkaša Natea Robinsona i nekadašnjeg MMA borca Bena Askrena, u sva tri meča je pobijedio nokautom.

Youtuber sljedećeg vikenda u Clevelandu boksa protiv bivšeg UFC-ova prvaka Tyrona Woodleya.

A nedavno je Jakeov stariji brat Logan Paul imao ekshibicijski meč protiv boksačke legende Floyda Mayweathera, njihova borba završila je bez pobjednika.

Savage smatra kako braća Paul ne rade loš posao, jer privlače novu publiku koju boks sve više zanima, no ono što oni prezentiraju u ringu nije taj sport.

– To mi se ne sviđa. Oni svojim pojavljivanjem privlače veliku pozornost, ali to nije boks. Neka ga zovu ‘YouBox’ ili tako nešto. To ne može biti boks – kazao je Alen Babić i nastavio:

– Muhammad Ali je boksao i ne sviđa mi se da to što oni rade spominju kao isti sport. Jake Paul zarađuje više nego što je nekad zarađivao Evander Holyfield. To je ludo i to neću ni komentirati.

Babić je još jednom naglasio kako Youtuberi uopće nisu boksači.

– Ja ću umrijeti za taj sport, a ti dečki nisu boksači. Oni misle da jesu i to mi smeta. Nemojte se tako nazivati – poručio im je Alen Babić.

Odgovori

Back to top button