Boks

Oscar De La Hoya najavio kako će njegov povratak biti najveći u povijesti boksa

Oscar De La Hoya je posljednji meč imao u prosincu 2008. kada je izgubio protiv Mannyja Pacquiaa. Bivši boksački prvak i olimpijski pobjednik vraća se u ring, a suparnik će mu 11. rujna u Las Vegasu biti bivši UFC-ov borac Vitor Belfort.

De La Hoya u svojim objavama na društvenim mrežama ponovno izgleda onako kako smo na njega navikli.

– Ma to nije ništa s obzirom na ono što dolazi, osjećam se sjajno. Svoj lijevi direkt spremio sam u trezor i sada je ponovno sa mnom – kazao je Oscar De La Hoya, te je otkrio svoje planove:

– Prvo moram vidjeti kako će moje tijelo reagirati nakon meča, a onda bih želio imati još jednu borbu u studenom. Bit će to godišnjicu Trillerove priredbe na kojoj je nastupio Mike Tyson. Mogao bih izazvati Andersona Silvu, a onda i Floyda Mayweathera.

Bivši prvak je svjestan da ga u povratničkoj borbi čeka težak suparnik.

– Belfort je velik borac i ne znam u što sam se upustio. Imam dobru bradu, tako da trebam raditi na svom tijelu. Morat ću biti brz i ubadati direktom. Imam dobru taktiku za njega – istaknuo je Oscar De La Hoya i zaključio:

– Želim da moj povratak bude najveći u povijesti boksa. Sada se moram usredotočiti na Belforta i pobijediti ga. Nije me strah, pun sam samopouzdanja i želim se boriti. Prvo Belfort, pa Silva i Mayweather, baš tim redom. Vjerujem kako ne bi bio problem organizirati borbu protiv Floyda, kod njega se sve vrti oko novca…

Odgovori

Back to top button