Boks

Nikolina Ćaćić i Luka Plantić za plasman na Igre u Tokio nagrađeni po 10.000 kuna

Održana je redovna elektronska sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog boksačkog saveza na kojoj su se birali izbornici po dobnim skupinama za sljedeća natjecanja, a slijedom utvrđenih rezultatskih kriterija HBS-a usvojenih prije sedam godina, piše na službenoj stranici HBS-a.

Uoči sjednice članovima Izvršnog odbora HBS-a kratkim objašnjenjem obratio se dosadašnji izbornik Dorian Čalić:

‘Obavještavam Vas da više nisam u stanju obnašati ulogu izbornika zbog klupskih i privatnih razloga. Zahvaljujem na dosadašnjem ukazanom povjerenju’.

Izvršni odbor usvojio je Čalićevu ostavku i zahvalio mu na predanom i uspješnom obnašanju izborničke funkcije u proteklom periodu, a slijedom utvrđenih rezultatskih kriterija izabrani su novi izbornici po dobnim skupinama.

Seniori, izbornik – Kristijan Hodak, trener reprezentacije – Dorian Čalić.

Juniori, izbornik – Zoran Kralj ml., trener reprezentacije – Hasan Yousef

Mlađi kadeti i kadeti (skupno s obzirom na ključni razvojni period te međunarodna natjecanja samo za kadete – EP), izbornik – Niko Marketin, trener reprezentacije – Matej Matković

Izvršni odbor Hrvatskog boksačkog saveza je nastavio praksu nagrađivanja svojih sportaša koji su se kvalificirali na Olimpijske igre.

Nikolina Ćaćić i Luka Plantić za uspješan prolazak kvalifikacija u Parizu i plasman na Olimpijske igre u Tokiju nagrađeni su od HBS-a svaki s po 10.000 kuna.

Odgovori

Back to top button