Boks

Nakon Hrgovićeve izjave da je Babić retardiran, uslijedio je Alenov odgovor

Hrvatski teškaš Filip Hrgović je na boksačkoj priredbi u Las Vegasu prekidom u trećoj rundi pobijedio njemačko-srpskog borca Emira Ahmatovića (10-1-0).

Bila je to 14. profesionalna pobjeda našeg boksača koji se sljedeće godine nada većim mečevima, šo su mu promotori Eddie Hearn i Nisse Sauerland obećali.

A El Animalu se već neko vrijeme nudi Savage. Dvojica hrvatskih boksača Filip Hrgović i Alen Babić su bivši su timski kolege i sparing partneri.

No Filip nije zainteresiran za meč protiv Alena. To je ponovio i u intervjuu za Matchroom nakon pobjede protiv Ahmatovića, te je za Babića rekao:

– On je retardiran. Što imam reći o njemu? Previše govori i on nije korak naprijed za mene. Pobijedio bih ga prije nego Emira – kazao je Filip.

No El Animal je imao još nešto za dodati.

– Kada treba mnogo govoriti onda je u tome vrlo jak, pravi suparnik. Može govoriti do sutra. Ali u ringu, mislim da mi nije rival. Nema kvalitete s kojom može ugroziti i dovesti u opasnost – podvukao je Filip Hrgović.

Alenu Babiću nije dugo trebalo da uzvrati Hrgoviću. Savage je podijelio nekoliko ‘storyja’ putem svog Instagrama.

‘Krv će se na kraju proliti. Tako će ova priča završiti‘, napisao je Alen Babić i nastavio:

‘Znamo kako završava priča autsajdera. Pretvaramo se da je ovo sve novo, ali uvijek je isto. Idiot sa srebrnom žlicom završit će razbijene glave od strane autsajdera, a onda ćemo sretno živjeti do kraja života. Iako, nisam siguran oko ovog posljednjeg dijela’.

Odgovori

Back to top button