Boks

Fury otkazao meč protiv Paula, a kao zamjena uskočio Woodley

Otkazan je boksački okršaj između Tommyja Furyja i youtubera Jakea Paula koji je 18. prosinca trebao predvoditi priredbu u Tampi.

Polubrat WBC-ova prvaka Tysona Furyja otkazao je dvoboj zbog ozljede, a to je potvrdio i YouTube zvijezda putem svog Twittera.

Paul je u video poruci naveo kako se britanski boksač povukao zbog zdravstvenih problema, te ga je nazvao ‘najvećim boksačkim papkom’.

U nastavku je dodao kako je odmah pronašao zamjenu za Tommyja, a bit će to bivši UFC-ov prvak Tyron Woodley.

– Tommy Fury se povukao se iz borbe. Furyji su se povukli zbog zdravstvenih problema. On je najveći boksački papak. Tko zna što se tamo događa? Ne mogu vjerovati da to čujem. Propustio je najveću zaradu u svom životu. Sada će gledati iz svog doma i još će mi platiti 60 dolara, umjesto da zaradi milijune dolara. Ja sam se borio sa slomljenim nosom i bio sam bolestan. Tommy se uplašio – rekao je Jake Paul, a zatim potvrdio kako će boksati protiv Tyrona Woodleyja:

– No dobra je vijest da smo nazvali gospodina Tyrona Woodleyja i pitali ga želi li se boriti. On je pristao, a ja ću mu dati dodatnih 500 tisuća dolara bude li me nokautirao. Ja to nisam učinio prvi put, ali ponovno smo u ringu. Idem po ludu pobjedu i nokaut. Show se nastavlja.

Nakon te objave Woodley je na svom Instagramu objavio najavu za revanš protiv youtubera protiv koga je u rujnu izgubio podijeljenom odlukom sudaca.

Odgovori

Back to top button