Boks

Na otvaranju domaće boksačke sezone nastupili natjecatelji iz četrdesetak klubova

U Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu, u organizaciji Zagrebačkog boksačkog saveza i uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera za odvijanje sportskih natjecanja, u subotu, 6. ožujka 2021. godine održano je 1. kolo Prve HBL i HBL/mladih, piše na službenoj stranici HBS-a.

Na otvaranju domaće boksačke sezone nastupili su boksačice i boksači iz četrdesetak klubova iz cijele Hrvatske u kategorijama žena, mlađih kadeta, kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora, u ukupno 65 mečeva koji su se odvijali na dva ringa.

U zanimljivim borbama do izražaja je došlo koliko su se mlade boksačice i boksači zaželjeli mečeva, bez obzira na to što su mnogi zbog epidemioloških mjera morali imati duže stanke u redovnom treniranju.

Rezultate prvog kola možete pronaći OVDJE (seniori i mlađi seniori, te boksačice, mlađi kadeti, kadeti i juniori u drugom privitku).

Reportažu s prvog kola 1. HBL i HBL/mladih možete pogledati u novoj emisiji “Hrvatski boks” koja je na rasporedu u srijedu, 10. ožujka u 17,30 sati u programu Sportske televizije (SPTV).

Sezona se nastavlja Pojedinačnim prvenstvom Hrvatske za seniore i mlađe seniore od 11. do 14. ožujka 2021. godine u Zagrebačkom boksačkom centru.

Odgovori

Back to top button