Boks

Milasovi fanovi okupirali Yokin profil, javili se Plazibat, Delija, Babić…

Hrvatski boksač Petar Milas u petak ima najveći ispit u karijeri. Splićanin na stadionu Roland Garros u Parizu boksa protiv olimpijskog pobjednika iz Rija Tonyja Yoke.

Bit će to veliki dan za hrvatski boks, jer će na priredbi u Klagenfurtu naš najbolji teškaš Filip Hrgović boriti protiv Crnogorca Marka Radonjića.

Fanovi Podcast Inkubatora imenom Reptili pružili su podršku Petru Milasu na poseban način tako što su nekoliko objava na Instagramu Tonyja Yoke ostavljali emojie guštera, a znaju objaviti i neku poruku.

Među onima koji su komentirali Yokine objave našao se i komentar najboljeg hrvatskog kickboksača Antonija Plazibata.

‘Bit će tebi maraton kad kreneš bježati iz ringa kada po tebe dođe reptilska vojska. Traži rezervu odmah. Kažem ti, nisi trebao tu borbu, na**bat ćeš’, napisao je Plazibat na Yokinoj objavi za koju je u opisu napisao: ‘To je maraton’.

Hrvatski kickboksač je na još jednoj Yokinoj objavi ostavio nekoliko poruku.

‘Dobit ćeš batine, to nije prijetnja, to je obećanje!’, napisao je Antonio Plazibat i uz nekoliko emojia guštera još dodao:

‘Šta glumiš da ne vidiš komentare?’

Nekoliko emojia guštera je ostavio i hrvatski MMA borac teške kategorije Ante Delija, , a javio se i naš boksač Alen Babić:

‘Marko to je šala, pošalica više rekao bih. A što da sam ga pogodio laktom i otvorio ga. Yoka ne treba ti to ne tre ba!.

Odgovori

Back to top button