MMA

Michael Bisping otkrio kako je Darren Till u borbu protiv Dereka Brunsona ušao ozlijeđen

Britanac Darren Till je na UFC Fight Night 191 priredbi u Las Vegasu izgubio protiv Dereka Brunsona. Amerikanac je dominirao tijekom cijele borbe, a svoju prednost je gradio stalnim pritiskom.

Brunson je nekoliko puta rušio Tilla, a u trećoj rundi iskoristio je nepažnju britanskog borca te gušenjem (rear-naked choke) stigao do pobjede.

Darrenov sunarodnjak Michael Bisping, koji u UFC-u radi kao komentator, otkrio je mogući razlog slabog Tillovog nastupa.

– Darren je nakon borbe bio razočaran i ljutit. Razgovarali smo u svlačionici 30-ak minuta, a s njim je bio i trener Colin Heron. Dao sam im nekoliko savjeta – rekao je Michael Bisping, te otkrio:

– On se ozlijedio pripremajući se za tu borbu. Deset tjedana prije meča potrgao je prednji križni ligament, ali o tome nije govorio. To je možda razlog poraza, a siguran sam da je i Derek imao nekih problema.

Darren Till je dva prethodno dogovorena meča protiv Jacka Hermanssona i Marvina Vettorija morao otkazati zbog ozljede. Moguće je da se ponovno ozlijedio, ali ovaj je put stisnuo zube i ušao u oktogon.

– Rekao mi je kako je uoči borbe bio na raznim liječničkim tretmanima. Ozljeda je vjerojatno utjecala na njegov nastup, ali on je odlučio boriti se i to je to. Brunson je uvjerljivo stigao do pobjede – zaključio je Michael Bisping.

Odgovori

Back to top button