Boks

Georgesa St-Pierrea oduševio Silvin boksački nastup: Bila je to jedna od njegovih najboljih borbi

Jedan od najvećih MMA boraca Georges St-Pierre (26-2) svoju posljednju borbu imao je gotovo prije četiri godine kada je pobijedio Michaela Bispinga.

Nedavno je istaknuo kako je s UFC-om vezan još dvije godine, a onda ima želju iskušati se i u boksu.

Naime, želio je boksati i ranije, ali mu UFC-ov šef Dana White to nije dopuštao.

No nastupi bivše UFC-ove zvijezde Andersona Silve u boksačkom ringu ponovno su kod Kanađanina probudili želju za tim sportom. Georgesa St-Pierrea oduševio je Silvin boksački nastup protiv Cesara Chaveza mlađeg.

Spider je podijeljenom odlukom sudaca pobijedio bivšeg svjetskog boksačkog prvaka. Anderson Silva sljedeći vikend boksa protiv bivšeg MMA borca Tite Ortiza.

– Sjajan meč, Silva me oduševio svojim nastupom. Bila je to jedna od njegovih najboljih borbi, kao nekada u MMA-u. Nevjerojatno kako je pobijedio Chaveza za koga sam vjerovao da će dominirati zbog boksačkog iskustva. Ali Silva je sve iznenadio. Mnoge je oduševio pa i mene – kazao je Georges St-Pierre, pa podvukao:

– Nadam se kako bi Silva, nastavi li tako, mogao učiniti još nešto vrijedno po čemu ga budemo pamtili. Razočarao je zadnjim nastupom u UFC-u protiv Uriaha Halla, kada je sve izgledalo pomalo tužno. No sada se vratio i to na kakav način. Ponovno je na vrhu, to je nevjerojatno.

Odgovori

Back to top button