Boks

Michael Bisping hvali Youtubera: Jake Paul je pametan i zna što radi, morate ga poštovati

Za nekoliko dana održat će se boksačka priredba između bivšeg UFC-ova prvaka velter kategorije Tyrona Woodleya i YouTube zvijezde Jakea Paula. Njihov okršaj predvodit će priredbu koja će se 29. kolovoza održati u Clevelandu.

Iza Youtubera je vojska obožavatelja, ali mnogo je i onih kojima Paul nije toliko simpatičan. Bivši UFC-ov borac Michael Bisping smatra kako Jake Paul zaslužuje više poštovanja.

– Bio je Disneyeva zvijezda, a sada je boksač. Ima bazu pratitelja i obožavatelja. No mnogo je onih koji Jakea odmah otpisuju, ali vjerujem kako ga sve više ljudi sada prihvaća. Borci često imaju teško djetinjstvo – kazao je Michael Bisping i nastavlja:

– Borilačke vještine je sve što imamo, a njih smo usavršavali tučnjavama na ulici. A onda shvatimo da se znamo boriti i pretvorimo to u zanimaciju od koje ćemo živjeti. Počnemo se nadati kako ćemo preokrenuti naše živote. Naravno, teško djetinjstvo ili neka trauma ne mora biti uvjet se netko bavi borilačkim sportom. Ne možete mrziti Jakea Paula zbog onoga što radi, morate ga poštovati.

Jake Paul je dosad ima tri boksačka meča i u svakom je pobijedio nokautom. Svladao je kolegu AnEsonGiba, bivšeg NBA košarkaša Natea Robinsona, te nekadašnjeg MMA borca Bena Askrena.

– Mislim kako je Jakeova konkurencija mnogo teža od mnogih drugih boksača. Uoči borbe protiv Bena Askrena ja sam među rijetkima iz MMA zajednice koji je vjerovao kako će Jake Paul pobijediti. Bio je to savršen ‘matchup’ za Paula. Iako ponekad ostavlja dojam idiota, on je pametan, jer Askren mu je bio savršen protivnik – zaključio je Michael Bisping.

Odgovori

Back to top button