Boks

Meč između Floyda i Youtubera razljutio boksačku legendu: ‘Upravo ste to učinili po boksu’

Mnogi profesionalni borci ostali su razočarani nakon nedjeljno ekshibicijskog boksačkom meča između legendarnog Floyda Mayweathera i Youtubera Logana Paula. Njihov je meč podijelio mišljenje javnosti o takvim priredbama, a među onima koji su vrlo kritični prema takvim borbama je bivši svjetski boksački prvak 42-godišnji Ricky Hatton (45-3, 32KO).

Britanski borac se povukao s 30 godina, a prvi poraz u karijeri doživio je upravo protiv Floyda Mayweathera. U taj meč je ušao s omjerom 43-0!

‘Što je to bilo? Gdje su nestali dani kad su borci stavljali svoje živote na crtu da bi bili najbolji ili barem se borili protiv najboljih. Danas imamo borce koji prozivaju Youtubere jer se čini kako se tamo nalazi novac, to je sve zbog ovog svijeta društvenih mreža u kojem živimo.

Mogu živjeti uz ekshibicijske mečeve poput Mikea Tysona i Roya Jonesa, to su dvije legende ovog sporta. Ali, najveći borac svih vremena, koji se tek nedavno umirovio, protiv nekoga tko je tamo samo zbog velikog broja ljudi koji ga prate, a ne zbog toga koga je sve ranije pobijedio?

Novac je važan, zbog toga smo svi napustili amaterizam i postali profesionalci. No, čini se kako je on postao važniji od onoga što ostaje iza tebe. Floyd i Logan, svako je za sebe i želim vam sreću. Ali moje je mišljenje da ste se upravo pos*ali po boksu’, napisao je Ricky Hatton u svojoj objavi na Instagramu.

Odgovori

Back to top button