Boks

Youtubera je u borbi protiv Mayweathera ‘čuvala’ amajlija vrijedna milijun dolara

Boksačka legenda Floyd Mayweather i Youtuber Logan Paul u nedjelju su imali ekshibicijski meč koji je završio bez pobjednika. Mnogi su pratili njihov okršaj dogovoren u osam rundi u kojem je bio dozvoljen nokaut.

Budući da borba nije završila nokautom skupo prodana ‘pay-per-view’ zabava je obojici donijela dobru zaradu, a veliko razočaranje kod profesionalnih boraca. Njihov je meč podijelio mišljenje javnosti o takvim priredbama.

Youtuberova popularnost je nakon meča još više porasla, te će sigurno nastaviti objavljivati materijale na svojim kanalima i društvenim mrežama na kojima ima više desetaka milijuna pratitelja.

Logan Paul je uoči ulaska u ring protiv Mayweather oko vrata imao amajliju koju je dodatno istaknuo u posljednjoj objavi na Instagramu.

Youtuber je na konferenciji za medije objasnio kako se radi o savršeno očuvanoj kartici Pokemon stvorenja Charizarda, i da je to jedna od tri tako dobro očuvane u svijetu.

Logan tvrdi da mu ona donosi sreću i vrijedi milijun dolara otkako joj je savršenu ocjenu 10 na procjeni očuvanosti dao BGS.

Odgovori

Back to top button