Boks

Leo Cvetković i Luka Pratljačić osvojili naslove na Maribor kupu

Hrvatski boksači Leo Cvetković i Luka Pratljačić osvojili su prva mjesta i zlatne medalje na uglednom međunarodnom turniru Maribor kupu u konkurenciji sudionika iz deset zemalja, piše na službenoj stranici HBS-a.

Leo Cvetković (Omega Zagreb) u poluteškoj kategoriji do 81 kg osvojio je zlato nakon što je u finalu jednoglasnom odlukom pobijedio Zorana Đođa iz Davida Koprivnice. Cvetković je prije toga u polufinalu jednoglasnom odlukom bio bolji i od Slovenca Davida Forstera

U superteškoj kategoriji iznad 91 kg Osječanin Luka Pratljačić je također bio uvjerljivo bolji od Mađara Koppanyja Fehera.

Teškaš Zvonimir Rebolj na Maribor Cupu startao je pobjedom nad Litavcem Dudenasom, a u polufinalu je podijeljenom sudačkom odlukom 2:1 izgubio od domaćeg predstavnika, kvalitetnog slovenskog prvaka Aljaža Bana.

Dominik Gubo, također iz BK Osijeka, u polufinalu kategorije do 69 kg prekidom je u drugoj rundi izgubio od Mađara Isztvana Gerzsenyja, nakon što je u četvrtfinalu upisao pobjedu nad Slovencem Vukadinovićem.

Antonio Tkalčić iz Davida Koprivnice u četvrtfinalu kategorije do 69 kg izgubio je od Slovenca Aljaža Širćelja.

Naše boksače u Mariboru vodili su trener BK Osijeka Matej Matković, te Dražen Kuhar iz Davida Koprivnice.

Odgovori

Back to top button