Boks

Joshuin promotor želi da AJ ima još jedan meč prije okršaja protiv Wildera

Bivši svjetski boksački prvak Anthony Joshua nedavno je u ne baš posebno uvjerljivom nastupu pobijedio Jermainea Franklina.

No Britancu je taj nastup bio posebno važan želi li ponovno krenuti k vrhu teške kategorije.

Naime, AJ-u se nakon dva poraza protiv Oleksandra Usyka poljuljalo samopouzdanje, te se želi vratiti na pobjedničku stazu. Prvi korak je učinio trijumfom nad Amerikancem.

No nedugo nakon pobjede na društvenim mrežama je otkrio kako se u ring vraća tek krajem godine, premda je njegov promotor Eddie Hearn nekoliko puta ponovio kako će da Anthony u 2023. ima barem tri borbe.

I Hearn je u posljednjoj izjavi dao naslutiti kako bi Joshuu mogli ranije vidjeti u ringu.

Naime, mnogo se govori o meču između Anthonyja Joshue i Deontaya Wildera, a Eddie Hearn želi svom boksaču prije tog meča organizirati još jednu borbu, vjerojatno protiv Dilliana Whytea.

– Mislim da ćemo Dillianu Whiteu ponuditi meč protiv Anthonyja Joshue u srpnju. Svoju priredbu je UFC rezervirao za 22. srpnja, tako da ćemo mi event pokušati održati 29. srpnja ili tjedan dana kasnije – kazao je Eddie Hearn, te se dotaknuo superborbe koja bi se održala u prosincu, a kao mogući protivnici spominju se prvo Wilder, a onda i Fury:

– Anthony Joshua ima ekskluzivni ugovor s DAZN-om, ali oduševila ga je ideja boriti se protiv Deontaya Wilder. No ne bi imao ništa i protiv meča protiv Tysona Furyja. Slijede razgovori za veliku priredbu koja bi se trebala održati u prosincu, Joshua protiv Wildera, Fury protiv Usyka.

I Wilder je u nedjeljnom intervjuu izjavio kako bi Joshua mogao biti njegov sljedeći protivnik.

– Imam nekoliko kombinacija, a jedna od njih je i borba protiv Joshue. Meč protiv Aj-a je okršaj iz snova i svi bi to željeli gledati. No znam da niti jedna borba za mene nije lagana. Želim mu sve najbolje i neka samo trenira – rekao je Deontay Wilder.

Odgovori

Back to top button