Boks

Jake Paul se hvali: Ja sam najbolje što se u ovom stoljeću dogodilo boksu

YouTube zvijezda Jake Paul priprema se za svoj pet profesionalni boksački meč. Nakon što je pobijedio kolegu AnEsonGiba, pa bivšeg NBA košarkaša Natea Robinsona, youtuber je u travnju svladao bivšeg MMA borca Bena Askrena.

Paul je zagrizao veliki dio kolača i trenutačno u njemu uživa.

Odmah nakon Bena dogovorio je meč protiv Tyrona Woodleya. Youtuber je krajem kolovoza pobijedio bivšeg UFC-ovog prvaka, a nakon meča ga je prozvao Tommy Fury.

Ubrzo su nakon toga Jake Paul i polubrat WBC-ova prvaka Tysona Furyja dogovorili borbu koja će se 18. prosinca održati u Tampi.

Mnogi smatraju kako youtuberima i celebrityjima nije mjesto u ringu, no njihova popularnost svakodnevno raste što se najbolje oslikava po velikom broju pratitelja na društvenim mrežama.

Jake Paul se u jednom nedavnom intervjuu dobro ishvalio…

– Ja sam najbolje što se u ovom stoljeću dogodilo boksu. Anthony Joshua, Mike Tyson, Tyson Fury i mnogi drugi izjavili su kako sam donio svježinu u sport – kazao je Jake Paul i dodao:

– Prije godinu dana mnogi su se pitali jesam li ja dobar za boks. Svima sam zatvorio usta i vjerujem da sada više nitko tako ne razmišlja. Imam zakladu putem koje doniramo boksačke rukavice za što više djece. Svuda idemo, renoviramo boksačke dvorane, potičem mlade da boksaju. Upravo je to trebalo tom sportu.

Odgovori

Back to top button