Boks

Ilić se javio nakon poraza: Ismailov je bolji boksač, a motiv meča je bio brutalan ugovor

Aleksandar Ilić je u svom boksačkom debiju na Pravda Boxing priredbi u Rusiji jednoglasnom odlukom sudaca izgubio protiv Magomeda Ismailova.

Ruski borac je u šest rundi pokazao kako se bolje snalazi u ringu.

Magi je to bio drugi profesionalni boksački okršaj, nakon što je u veljači jednoglasnom odlukom sudaca svladao Olanrewaja Durodolu, 52. boksača na BoxRecovoj ljestvici cruiser kategorije.

Ismailov je bio vrlo agresivan tijekom cijelog meča, a Ilić je nešto pokušavao iz kontranapada.

Šest rundi je bilo sasvim dovoljno da Magomed pokaže kako je bolji boksač od Jokera.

Nakon meča Aleksandar se putem svog Instagrama javio fanovima.

– Hvala svima na podršci. Izgubio sam nažalost meč protiv Mage Ismailova. Definitivno je bio bolji borac. Imao sam dosta problema i u trening kampu, a to mi je treći meč u posljednjih 12 tjedana, treće skidanje kilograma i dvaput sam prebolio koronu. I dalje imam problema s krvnim analizama. U posljednjih 30 dana imao sam 12 treninga. Na vaganju sam bio u najlošijoj formi do sada. Može to mnogo bolje. I da sam imao kompletan trening kamp i bio mnogo spremniji, vrlo vjerojatno ga ne bih mogao nadboksati – kazao je Aleksandar Ilić i dodao:

– Jednostavno je bolji boksač, ima više iskustva i već se borio u profesionalnom boksu. Imao sam problema s nalaženjem distance i već poslije prve runde bio sam ugašen. Borio sam se sam sa sobom. Motiv tog meča je bio brutalan ugovor, brutalna novčana isplata. Nije postojala opcija da se taj meč otkaže. Jednostavno sam prešutio organizatorima da imam zdravstvenih problema. Magi ne umanjujem pobjedu i dečko je pokazao zašto je klasa te postoje razine. Od druge runde mi je jedina želja bila da ne izgubim nokautom. Hvala svima, nadam se da me razumijete i nema što, idemo dalje i to je to. Pun gas!

Odgovori

Back to top button