Boks

Hrgović prozvao Joshuu: Trom je i nespretan, ja bih ga uništio

Anthony Joshua se nakon dva poraza protiv Usyka u ring vratio pobjedom. Bivši svjetski boksački prvak je na priredbi u londonskoj O2 Areni jednoglasnom odlukom sudaca uvjerljivo svladao Jermainea Franklina.

Meč je s velikim zanimanjem pratio i najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović, te je iznio svoje mišljenje o nastupu britanskog borca.

– Od Joshue sam očekivao mnogo više, mislio sam da će nokautirati Franklina, ali nije htio riskirati. Borio se solidno, ali ništa posebno. Trebat će mu još koja borba da se vrati tamo gdje je bio – kazao je Filip Hrgović i nastavio:

– Ljudi od njega mnogo očekuju jer je bio svjetski prvak, to mu je pritisak. Baš i ne vidim da napreduje, trom je i nespretan, ne udara mnogo, nije gladan. Želi li stići do napada na titulu, neka prvo boksa protiv mene.

Hrvatski boksač je podsjetio kako je prvi izazivač po IBF ljestvici.

– Trebao bi se prvo boriti protiv mene. Uništio bih ga, posebno ako bi se ovako borio. Uzdam se u svoje boksačke vještine, brzinu i snagu. A u ovom odijelu izgledam kao James Bond – istaknuo je Filip Hrgović pred engleskim novinarom i podvukao:

– Želim se boriti protiv bilo koga iz vrha jer je mnogo prošlo od moje zadnje borbe. Bilo bi super kada bi se mogao boriti protiv Usyka.

Odgovori

Back to top button