Boks

Jose Aldo bi rado boksao protiv Conora McGregora

Brazilac Jose Aldo je prošlog vikenda na borilačkoj priredbi u Milwaukeeju boksao protiv Jeremyja Stephensa, a njihov je okršaj nakon šest rundi završio remijem.

Bivši UFC-ov prvak se nakon meča dotaknuo svog velikog suparnika tijekom karijere u slobodnoj borbi Conora McGregora.

– On je samo jedan veliki brbljavac. Uvijek govori gluposti. Ima dogovorenu borbu, zato mu je bolje da zašuti. Trebali smo se boriti još davno u UFC-u, ali si bježao – rekao je Jose Aldo, te pozvao Conora na boksački okršaj.

A njihova borba na UFC 192 priredbi u prosincu 2015. završila je za samo 13 sekundi. Naime, Conor McGregor je odmah na početku meča sjajno pogodio i nokautirao Brazilca.

Slavni Irac odmah je odgovorio Joseu Aldu u poruci na Twitteru:

‘Tko se popišao po tebi? Trebali bi se boriti ‘Tko je taj momak’ i ja’, napisao je Conor McGregor, te je pri tom mislio na Jeremyja Stephensa.

Jose Aldo se gostujući u Trocação Franca podcastu osvrnuo na odlazak Francisa Ngannoua iz UFC-a.

– Sam sebi je pucao u nogu. Imao je priliku potpisati odličan ugovor, najveći u teškoj kategoriji, ali želi biti svjetski boksački prvak. Svi samo gledaju prema vrhu i koliko ti boksači zarađuju, ali zaboravljaju da ostali loše plaćeni. U UFC-u je plaća veća nego u bilo koja boksačkoj promociji – rekao je Jose Aldo i nastavio:

– Ngannou želi meč protiv prvaka Furyja, kojem drugi boksači nisu ni blizu. To je kao da kažem: ‘Želim igrati nogomet, jer ću zaraditi milijune’, ali taj novac dobiva samo nekoliko posto nogometaša. Ljudi govore da UFC ne plaća mnogo, ali vjerujte da to nije tako, oni su najveća organizacija.

Odgovori

Back to top button