Boks

Georges St-Pierre priznao kako je odbio ponudu za meč protiv Floyda Mayweathera: Nisam glup

Član UFC-ove Kuće slavnih Georges St-Pierre otkriva kako je nakratko razmišljao o ponudi za obračun protiv boksačke legende Floydom Mayweatherom Jr.-om.

Mnogi ga smatraju jednim od najvećih MMA boraca u povijesti i čak je devet puta obranio pojas UFC-ova prvaka velter kategorije, a nakon četverogodišnje pauze se vratio i još osvojio naslov u srednjoj diviziji.

Kanađanin je jedan od rijetkih bivših UFC boraca koji je ostao u mirovini, ali tijekom nedavnog intervjua za Covers Sports otkrio kako je u jednom trenutku razmišljao okušati se u boksačkom ringu.

– Da, više puta su mi nudili boksački meč – kao je Georges St-Pierre i dodao:

– Čak i Floyd Mayweather. Postoji promotor koji je želio organizirati, kako je on to opisao nekakav meč između MMA i boksa, a protivnik bi mi bio Floyd Mayweather.

Bivši UFC-ovi borci su se zadnjih nekoliko godina okušavali u boksačkom ringu, imali su različite rezultate, no protiv poznatog youtubera Jakea Paula svi su gubili: Ben Askren, Tyron Woodley (dva puta), Anderson Silva i Nate Diaz.

St-Pierre je priznao kako je bio u iskušenju prihvatiti borbu s Mayweatherom, ali u borbi u kojoj bi bile dozvoljene još neke borilačka tehnike osim boksa.

– Promotor je rekao: ‘To je boksačka borba, ali u osmerokutnom ringu’, a ja sam ga pitao kakva su pravila: ‘Ako mi ne dopustite da koristim noge ili svoja bacanja – zaboravite’. Željeli su me uloviti u zamku, ali nisam nasjeo. Nisam glup – podvukao je Georges St-Pierre.

Odgovori

Back to top button