Boks

Fury žestoko odgovorio Joshui: Nađimo se ovog vikenda i borimo bez rukavica

Anthony Joshua se prvi put javio nakon što je u pitanje doveden njegov boksački meča za ujedinjenje titula protiv Tysona Furyja. Britanski borci trebali bi 14. kolovoza u Saudijskoj Arabiji boksati za apsolutnog prvaka svijeta, ali nastali su problemi kada je Deontay Wilder sudskom odlukom dobio priliku tražiti borbu protiv Kralja Cigana.

Joshua je prozvao Furyja i nazvao ga prevarantom, a onda je uslijedio odgovor.

‘Joshua, pun si s*anja, još više nego Eddie. Tvoj tim je znao da postoji arbitraža, a što sam ja tu mogao učiniti. Nešto ću to reći. Ako misliš da sam prevarant, nađimo se ovog vikenda i borimo bez rukavica dok jedan čovjek ne odustane. Uložimo svaki po 20 milijuna‘, napisao je Kralj Cigana.

I Anthony je na to imao nešto dodati. Osvrnuo se na sudski postupak, te na Furyjevu izjavu kako Wilder neće stvarati probleme.

‘Ako je postojala arbitraža, zašto si svima kazao kako ćemo se boriti? Ugovori su potpisani, borba je trebala biti za apsolutnog prvaka. Borba bez rukavica? Ti si dobar momak, ne igraj se sa mnom. Opalit ću te u tu ćelavu glavu, a ti ne možeš ništa učiniti. To ti je gubljenje vremena’ odgovorio je Joshua, te ponovno izazvao Furyja:

‘Ne želim iznositi detalje. Molim te dođi i probaj me udariti. Čekam te. No prvo ću prebiti Wildera, a onda dolazim po tebe’.

Joshua je imao još jednu objavu na Twitteru, a s fanovima je podijelio video s boksačke priredbe na kojoj se našao i Fury. Kralj Cigana je pokušao smiriti gužvu, ali u tome nije uspio.

‘Ti nisi za taj ‘bare knuckle’ život. Zadržala te ograda, niti redar nije bio potreban’, zaključio je Anthony Joshua.

Odgovori

Back to top button