MMA

Miočić u svom stilu: ‘Neki ratnici izgledaju strašno, ali su blagi. Neki se čine plahi, ali su krvoločni’

Dana White je nedavno izjavio kako bi Stipe Miočić mogao nakon Derricka Lewisa biti sljedeći izazivač za naslov teške kategorije. Naime, UFC-ov šef se još nije dogovorio s jednim od najboljih MMA boraca u povijesti Jonom Jonesom oko honorara, te polako gubi strpljenje.

Sada mu je želja dogovoriti borbu između prvaka Francisa Ngannoua i Derricka Lewisa, a kako je Bones dao do znanja kako se ne želi boriti protiv Miočića, nakon njihovog okršaja White će priliku dati Stipi da vrati UFC-ov pojas.

Tako je najavljen povratak najvećeg MMA teškaša u povijesti.

Miočić naporno trenira i priprema se za novi pohod na tron na kojem je bio do 27. ožujka kada je UFC-ov pojas prvaka izgubio u dvoboju protiv Francisa Ngannoua.

Miočić je u posljednjoj objavi na Instagramu, uz fotografiju s treninga, napisao:

‘Neki ratnici izgledaju strašno, ali su blagi. Neki se čine plahi, ali su krvoločni. Gledajte više od izgleda, postavite se u situaciju u kojoj imate prednost’.

Američko-hrvatski borac je nakon poraza protiv kamerunskog udarača odlučio podići tjelesnu masu. Naime, uoči borbe na UFC 260 priredbi Miočić (106,1 kg) je bio 13 kilograma lakši od Ngannoua.

Odgovori

Back to top button