Boks

Francisa Ngannoua ne zanima borba protiv Anthony Joshua: Svi znaju što želim

Bivši UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou nedavno je debitirao u boksačkom ringu protiv Tysona Furyja i bez obziran na poraz ostavio je više nego dobar dojam.

Kamerunski udarač je protiv WBC-ova prvaka odboksao svih deset rundi, a čak je u trećoj svog protivnika poslao u nokdaun. Na kraju je Francis izgubio podijeljenom odlukom sudaca.

Joshuin promotor Eddie Hearn vjeruje kako je Francis u tom meču bio bolji i zaslužio je pobjedu, a onda je već u sljedećoj izjavi rekao kako bi se AJ u prosincu mogao boriti protiv Ngannoua.

No Predatora taj meč ne zanima, sada jedino želi revanš protiv Kralja Cigana.

– Prerano je o bilo čemu govoriti, zasad me jedino zanima revanš protiv Tysona Furyja. Sve drugo što se boksa tiče dolazi poslije toga – kazao je Francis Ngannou, te istaknuo kako će pričekati Kralja Cigana dok ne završi s Usykom, pa ga onda ponovno izazvati:

– Spreman sam pričekati Furyja koji bi se dogodine trebao boriti protiv Usyka. I ja sam pomalo kriv za to, jer sam bio previše grub prema Tysonu. A da sam bio nešto blaži oni bi se borili u prosincu, a onda bismo Fury i ja vjerojatno imali još jedan meč sljedeće godine.

Odgovori

Back to top button