Boks

Eddie Hearn se osvrno na Joshuin verbalni sukob sa studentima: To je od njega bilo vrlo pristojno

Sve je bliži dogovor za uzvratni meč između Oleksandra Usyka i Anthonyja Joshue. Neporaženi Ukrajinac trebao bi 23. srpnja u Saudijskoj Arabiji braniti WBA (Super), IBF, WBO i IBO pojas prvaka teške kategorije koje je lani u rujnu osvojio pobjedom protiv Joshue.

Promotor Eddie Hearn je potvrdio kako će ovog tjedna biti dogovoreni svi detalji i da će se potpisati ugovori.

Jedino je otvorena mogućnost odgode meča za najviše tri tjedna, u tom slučaju borba bi se morala održati do sredine kolovoza.

– Sve je dogovoreno i uskoro ćemo sve službeno objaviti. Obje strane su se dogovorile i oko financijskih detalja. Pripremite se za spektakl – najavio je Eddie Hearn.

Slavni promotor osvrnuo se i na nedavnu situaciju u kojoj se našao Joshua kada se verbalno obračuno sa skupinom pijanih studenata koji su ga provocirali.

Anthonyja je to poprilično naljutilo, te je otišao u njihovu sobu i očitao im bukvicu.

– Svašta su mu izgovorili i ne bih to htio ponavljati. Preko nekih stvari jednostavno ne možete samo tako prijeći. Dobacujete borcu teške kategorije i vrijeđate ga, i mislite da se ništa neće dogoditi – kazao je Eddie Hearn, te je skrenuo pozornost na jedan detalj koji je mnogima promaknuo:

– Anthony je prije ulaska u sobu izuo cipele, a onda je dečkima pokušao objasniti kako to nije bilo u redu sve što su mu izgovorili. Ono što je Joshua izgovorio ljudi mogu tumačiti kako žele, no on mi je rekao što su njemu sve vikali. Ali ja o tome ne želim govoriti. Jedino ću reći da je od njega bilo pristojno što se izuo prije ulaska u prostoriju.

Na snimci koja se brzo proširila internetom Joshua je smirenim tonom upozorio studente.

– Pazite što govorite jer kada počnem razbijati vaše staklene čeljusti to se nikome neće svidjeti. Čuvajte se jer ne znate tko bi vas sve mogao čuti – govori Anthony Joshua na snimci.

Odgovori

Back to top button