Boks

Eddie Hearn otkrio kada bi se mogao dogoditi revanš između Usyka i Joshue

Ukrajinski boksač Oleksandr Usyk je krajem rujna fantastičnim nastupom pred 70.000 gledatelja na Tottenhamovu stadionu u Londonu pobijedio Anthonyja Joshuu, te osvojio WBA, WBO i IBF pojas svjetskog prvaka teške kategorije.

Britanac je nakon poraza aktivirao klauzulom i zatražio revanš. Usyk se nadao kako bi uzvratna borba mogla biti u Ukrajini, ali vlasnik Matchroom Boxinga i Joshuin promotor Eddie Hearn odmah je odbacio tu mogućnost.

A Hearn se sada javio te otkrio kada bi mogli gledati uzvratnu borbu između Oleksandr i Anthonyja.

– Revanš bi mogli dogovoriti negdje za ožujak. To je velika borba i vjerojatno će biti mnogo zainteresiranih koji bi željeli organizirati priredbu. Osobno bih želio da to ponovno bude u Velikoj Britaniji – istaknuo je Eddie Hearn.

Tim ukrajinskog boksača organizaciju je prepustio Eddieju Hearnu, te su uvjereni kako će Matchroom Boxing ponovno odraditi vrhunski posao.

– Usykov tim se raduje uzvratu. Zaradit će ogroman novac i vjeruju kako će Usyk ponovno pobijediti. Joshua nema drugu borbu osim te, a neki mu govore da se nakratko povuče. On to sigurno neće učiniti. Spreman je i zdrav, snažan i potpuno je fokusiran na taj meč. Jedino razmišlja o borbi protiv Usyka – zaključio je Eddie Hearn.

Tko bi trebao biti Furyjev sljedeći protivnik?

View Results

Loading ... Loading ...

Odgovori

Back to top button