Kick & Thai

Antonio Plazibat o meču s prvakom: Bude li se Rico želio boriti protiv mene bit ću spreman

Antonio Plazibat (20-4-0) je na Glory Collision 3 priredbi koja se prošlog vikenda održala u Arnhemu izborio jednu od najvećih pobjeda u karijeri.

Solinjanin je pun samopouzdanja i ogrnut hrvatskom zastavom ušao u ring, u kojem je početkom druge runde nokautom pobijedio Rumunja Benjamina Adegbuyija (35-7-0).

Suparnik se nakon nekoliko snažnih udaraca našao u nokautu, a sudac je prekinuo borbu.

Najbolji hrvatski kickboksač izrazio je želju boriti se protiv prvaka Rica Verhoevena koji je na istoj priredbi sjajnim preokretom i prekidom u četvrtoj rundi svladao Jamala Ben Saddika.

– Bude li se Rico želio boriti protiv mene bit ću spreman. Nema veze tko će biti moj sljedeći protivnik, mogu se boriti protiv bilo koga. Spreman sam za sve – istaknuo je Antonio Plazibat.

Naš borac nije skrivao zadovoljstvo nakon trijumfa protiv Rumunja koji je među najboljim kickboksačima na svijetu. Plazibatu je to bila peta pobjeda u šestom nastupu za Glory, a druga u nizu do koje je stigao nokautom.

– Počeo sam divlje udarati i imao sam neke glupe odluke. No krajem runde sam se smirio i nisam se želio dodatno umarati – kazao je Antonio Plazibat i dodao:

– Svaku borbu idem sto posto i ne pokušavam pobijediti na bodove. Želim nokautirati suparnika. Nekad sam pobjeđivao i na bodove, ali sada svaku borbu želim završiti ranije.

Antonio će nakon kraćeg odmora odmah nastaviti trenirati, jer tko zna, možda će mu sljedeći protivnik biti prvak Rico Verhoeven.

Odgovori

Back to top button