Boks

Devin Haney poručio Vasiliju Lomačenku: Prestani plakati i prihvati poraz

Američki boksač Devin Haney nastavio je uspješan niz u profesionalnoj karijeri. Prošlog je vikenda na priredbi u Las Vegasu jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Ukrajinca Vasilija Lomačenka.

I dalje se nakon borbe vuku repovi s obzirom na sudačku odluku koja podigla prašinu u boksačkom svijetu.

Naime, mnogi su iskazali nezadovoljstvo konačnim rezultatom, jer smatraju kako je Lomačenko bio u najmanju ruku ravnopravan protivnik i nije zaslužio izgubiti.

Tako je Vasilijev tim odlučio pokrenuti pravni postupak.

Lomačenkov menadžer Egis Klimas poslao je pismo u WBC, WBA, IBF i WBO, te najavio žalbu i traži od organizacija da Vasilija proglase za obveznog izazivača. Ukrajinac bi tako odmah dobio revanš protiv Haneyja.

Apsolutni prvak lake kategorije javio se porukom na Twitteru u kojoj je otkrio i iznos koji je morao platiti za odgurivanje Vasilija na vaganju.

‘On je loš gubitnik. Maknite tog lošeg gubitnika iz boksa, stalno traži neke izgovore. Prihvati poraz poput muškarca i prestani plakati. Treći put u karijeri je sve bilo podređeno tvojoj pobjedi i nisi uspio! Reci komisiji da mi vrati 400 tisuća dolara koje sam morao platiti jer sam te odgurnuo’, napisao je Devin Haney.

Odgovori

Back to top button