Boks

David Haye: Chisora ​​mi je rekao kako će Whyte pasti na doping testu i da se priprema za AJ-a

Bivši britanski boksač David Haye je otkrio kako mu je Derek Chisora ​​rekao da će Dillian Whyte pasti na doping testu, te će on uskočiti u borbu protiv Anthonyja Joshue.

Prije nekoliko dana stigla je informacija kako će Derek Chisora nastupiti 12. kolovoza na toj priredbu u londonskoj O2 Areni protiv Geralda Washingtona, a sada bi Del Boy stvarno mogao biti zamjena za Whytea.

Nakon što je potvrđena vijest kako je Dillian Whyte pao na doping testu njegov meč protiv Anthonyja Joshue je otkazan.

Organizator eventa Matchroom je na društvenim mrežama istaknuo kako traži zamjenskog boksača koji će se boriti s AJ-om.

Haye tvrdi kako mu je još prije tjedan dana Chisora rekao kako se priprema za meč protiv Joshue, jer znao kako će Whyteovi nalazi na doping biti pozitivni i da će meč biti otkazan.

– To je smiješno, ali je tako. Prije tjedan dana nazvao me Derek Chisora i rekao mi da će se točno ovo dogoditi. Derrick mi je prije tjedan dana rekao da će Dillian pasti na testu za droge – kazao je David Haye i dodao:

– Nisam na to obraćao mnogo pažnje, ali mi je rekao mi kako će se bori protiv AJ-a. Tražio me da to nikome ne govorim, ali sada se zna da Dillian neće biti u ringu s AJ-em. Derek je trenirao za tu borbu. Doveo je isti tim u kamp kao i za borbu protiv Usyka, a to od tada nije učinio, vrlo zanimljivo.

Bude li Chisora ​​doista dobio poziv za meč protiv Joshue, Haye vjeruje kako će to biti velika borba.

– Mislim da bi to bio sjajan meč. Derek uvijek daje vrijednost za novac, a on je Londončanin u svojoj O2 Areni – podvukao je David Haye.

Odgovori

Back to top button