Boks

Na popisu šest potencijalnih Joshuinih protivnika nalazi se i naš Filip Hrgović

Izvršni direktor DAZN-a Joe Markowski iznio je najnovije informacije u vezi glavne borbe na boksačkoj priredbi koja će se sljedećeg vikenda održati u Londonu.

Markowski je istaknuo kako je bila ispravna odluka otkazati nastup Dilliana Whytea nakon što je VADA prijavila njegov pozitivni nalaz s doping testa.

Organizatori sada žele što prije naći Joshui zamjenskog protivnika, a tko je to objavit će uskoro.

A hoće li događaj ostati na DAZN PPV-u ovisit će o tome tko je Joshuin zamjenski protivnik.

Očito će morati biti veliko ime da bi se opravdalo njegovo zadržavanje na ‘pay-per-view’-u, jer fanovi žele vidjeti pravu borbu za uložen novac.

Mnogi smatraju kako Dereck Chisora nije pravi protivnik za AJ-a i nije na razini PPV-a, a među njima je i Joe Markowski.

Želi li DAZN i Matchroom Boxing zadržati Joshuin meč na PPV-u, morat će se odlučit za jednog od ovih boksača, piše Boxingnews24:

  • Jared Anderson
  • Andy Ruiz Jr.
  • Arslanbek Makhmudov
  • Frank Sanchez
  • Martin Bakole
  • Filip Hrgović.

– Svi su jako razočarani, i AJ, i Eddie Hearn] jest. Suosjećam s AJ-em više nego s bilo kim drugim. Sada razgovaramo s Matchroomom i tražimo rješenje. Sve se odigralo jako brzo, pa ćemo vidjet ćemo što će na kraju dogoditi. Ništa neće biti objavljeno do početka sljedećeg tjedna – rekao je glavni izvršni direktor DAZN-a Joe Markowski i dodao:

– Zasad izgleda kako priredba u opasnosti ne bude li se našao protivnik za meč protiv Joshue. Obožavatelji neće platiti PPV prijenos kako bi gledali 39-godišnjeg Chisoru protiv AJ-a. Imamo mnogo toga za dogovoriti, a sve će biti mnogo jasnije početkom tjedna.

Odgovori

Back to top button