Boks

Chael Sonnen ističe kako je Jake Paul trenutačno najopasniji boksač

Neporažena YouTuba zvijezda Jake Paul ima pet pobjeda u profesionalnom boksu. Posebno su dojmljive posljednja tri meča u kojima je pobijedio bivše UFC-ove borce Bena Askrena i dvaput Tyrona Woodleya.

Umirovljeni MMA borac Chael Sonnen smatra kako nije Jakeova krivnja što se dosad nije borio protiv pravog boksača, jer ga oni izbjegavaju.

Tommy Fury, polubrat WBC-ova prvaka Tysona Furyja, trebao je u prosincu boksati protiv youtubera, ali je zbog zdravstvenih problema otkazao borbu.

Britanac je na subotnjoj priredbi u Londonu prozvao bivšu Disneyjevu zvijezdu.

– Jake Paul ne traži lakše protivnike, on se želi boriti protiv vrhunskih boksača. Nema veze jeste li za ili protiv njega u onome što on radi, ali treba biti objektivan. On je želio boksati protiv Tommyja Furyja, koji nije boksač nekog vrhunskog omjera, ali ima 22 godine i jednake se veličine. I ono što je najvažnije da se bavi samo boksom – kazao je Chael Sonnen i nastavio:

– Tommy Fury ispunjava svaki kriterij koji tražite od Paula. Ali nije Jake otkazao borbu. On je tražio meč protiv Canela i nikada tu ponudu nije povukao. Oni se ne žele boriti protiv Jakea Paula, jer je trenutačno najopasniji boksača i svi ga se plaše.

Jake Paul često ističe kako se želi boriti protiv najboljih, ali je malo onih koji su zainteresirani za njihov međusobni okršaj.

Odgovori

Back to top button