Boks

Tyson Fury zaradio milijune, a vozi automobil proizveden prije 15 godina

Tyson Fury je prošlog vikenda na boksačkoj priredbi u Londonu obranio WBC-ov pojas prvaka teške kategorije, drugi u nizu.

Kralj Cigana je na prepunom Wembleyju nokautom u šestoj rundi pobijedio Dilliana Whytea, te je uz uključeni bonus zaradio minimalno 33,6 milijuna dolara.

Njegovo se bogatstvo procjenjuje na oko 150 milijuna dolara, ali i dalje se trudi biti dovoljno skroman.

Naime, nije tajna kako Tyson Fury vozi Passata iz 2007. godine.

– Nisam imao ništa. Za mene nije sve u novcu. Vozim Passata iz 2007. godine i nije mi važan luksuz. Znam mnogo bogatih ljudi, ali nitko od njih nije sretan – istaknuo je Tyson Fury i dodao:

– Novac ne čini sreću. Meni nisu bitni čak ni pojasevi ili nasljeđe. Ništa mi nije važnije od toga da u borbi udarim protivnika. Samo želim pobijediti, a novac nije važan. Odlično je biti plaćen za ono što radiš. Uživam u boksu. Dobar sam u tome i za to me plaćaju.

Svjetski prvak imao je još nešto za dodati.

– U bilo kojem trenutku mogu završiti kao podstanar. Bi li me to promijenilo kao osobu? Trebaju li mi vila ili Rolls-Royce? To me ne bi učinilo boljim muškarcem. Ako si milijunaš i užasna si osoba, ne želim imati posla s tobom. Imam vremena samo za dobre ljude – podvukao je WBC-ov prvak.

Fury je uoči meča protiv Whytea najavio kako mu je to posljednja borba u karijeri, a to je ponovio i nakon pobjede. Hoće li Kralj Cigana ostati pri svojoj odluci?

Odgovori

Back to top button