Boks

Brončani bombarder nema namjeru prihvatiti novac, on želi borbu protiv Furyja

Mjesecima su trajali pregovori za boksački okršaj između Anthonyja Joshue i Tysona Furyja. I kada su napokon potvrđeni datum i mjesto održavanja meča za apsolutnog prvaka svijeta stigli su problemi. Naime, Deontay Wilder je sudskom odlukom dobio pravo tražiti borbu protiv Kralja Cigana, te je tako u pitanje doveden meč za ujedinjenje titula koji je dogovoren za 14. kolovoza u Saudijskoj Arabiji.

Furyjev tim sada radi na rješavanju problema, a promotor Bob Arum je izjavio kako ne žele platiti Brončanom bombarderu da se povuče.

No u zadnje vrijeme se često spominje 20 milijuna dolara, pa izgleda kako su Wilderu ipak nešto ponudili, a to se može zaključiti iz izjave novog Wilderova trenera Malika Scotta.

‘Wilder je odbio novac i neće prihvati nikakvu ponudu kako bi se sklonio. Trenutačno imate posla s posebnim gadom. Deontay sada želi krv, a ne novac. Slijedi iskupljenje’, napisao je Wilderov trener u poruci.

Brončani bombarder je posljednju borbu imao 22. veljače prošle godine kada je prekidom u sedmoj rundi protiv Tysona Furyja izgubio pojas WBC-ova prvaka.

Odgovori

Back to top button