Boks

Bivši trener ukrajinskog udarača: Vladimir Kličko se vraća i pobijedit će Joshuu, Furyja i Wildera

I 45-godišnji Vladimir Kličko mogao bi se vratiti staroj ljubavi. Kličkov bivši trener James Ali Bashir tvrdi kako bi ukrajinska boksačka legenda ponovno mogla ući u ring. Ali Bashir je bio uz Vladimira dok je bio pomoćnik treneru Emanuelu Stewardu.

– Već nekoliko godina govorim kako se Vladimir vraća, a svi su mi se smijali. Sada im više nije smiješno. Vladimira dobro poznajem i znam o čemu razmišlja – kazao je James Ali Bashir.

Nekadašnji Kličkov trener ističe kako se Vladimir priprema i svakodnevno trenira, te izgleda kao kad je bio na vrhuncu karijere.

– Često sam bio u Ukrajini i vidio kako trenira. Pitao sam se zašto to radi ako se ne želi vratiti. Trenira žestoko i uvjeren sam da će srušiti rekord Georgea Foremana i postati najstariji svjetski prvak teške kategorije – Naglasio je James Ali Bashir i podvukao:

– Vjerujem kako će se vratiti i pobijediti bilo koga – Joshuu, Furyja i Wildera.

Vladimir Kličko je u karijeri izborio 64 pobjede (53 nokauta), te ima pet poraza. Karijeru je završio 29. travnja 2017. nakon poraza protiv Anthonyja Joshue. U meču ranije od Ukrajinca je bio bolji i Tyson Fury.

Rekord kao najstariji svjetski prvak teške kategorije je u vlasništvu Georgea Foremana, koji je 1994. godine pobijedio Michaela Moorea s 45 godina i 99 dana.

Odgovori

Back to top button