Boks

Bob Arum smatra kako će se Fury lakše pripremiti za Usyka nego za Ngannoua

Neporaženi Tyson Fury ima je dosta problema u nedavnom meču protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Francisa Ngannoua.

Kralj Cigana je na velikoj priredbi u Saudijskoj Arabiji podijeljenom odlukom sudaca pobijedio kamerunskog udarača kojem je to bio prvi profesionalni boksački meč u karijeri.

Činilo se kako je Fury svog protivnika pomalo olako shvatio, a vjerojatno mu ni pripreme nisu bile onakve kakve obično prolazi kada se pripreme za borbu.

Ngannou je svojim nastupom zaradio simpatije boksačkih fanova, a posebno će se pamtiti trenutak u trećoj rundi kada je Kralja Cigana poslao u nokdaun.

No pred Britancem je novi izazov. Prije nekoliko dana potvrđeno je kako će 17. veljače sljedeće godine Tyson Fury i Oleksandr Usyk u Rijadu boksati za apsolutnog prvaka teške kategorije.

Furyjev kopromotor Bob Arum smatra kako će Kralj Cigana u meču protiv Ukrajinca izgledati posve drukčije, a i pripreme će biti mnogo ozbiljnije.

– Ngannou je vrlo talentiran borac i to je dokazao u meču s Furyjem. Nitko nije mogao znati kakav će biti u ringu, jer nikada nije boksao – rekao je Bob Arum i nastavio:

– No borba protiv Usyka bit će drukčija, jer ima mnogo materijala kako bi što bolje proučio Usyka. Mislim da će se Fury sada mnogo bolje pripremiti. Tyson je velik boksač i protiv Usyka će biti najbolji. Vjerujem kako će meč između Furyja i Usyka biti pravi klasik.

Odgovori

Back to top button