Boks

Bivši svjetski prvak o Francisu Ngannou: On je fenomen, to još nismo vidjeli

Nekoliko tjedana nakon meča za apsolutnog prvaka teške kategorije između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka, u Saudijskoj Arabiji će se 8. ožujka održati još jedna zanimljiva boksačka priredba.

Bivši UFC-ov borac Francis Ngannou imat će svoj drugi profesionalni boksački meč, a protivnik će mu biti Anthony Joshua.

Nekadašnji boksački svjetski prvak u poluteškoj kategoriji Antonio Tarver pohvalio je borilački talent Francisa Ngannoua, te ogromnu snagu koju posjeduje. Nazvao ga je fenomenom.

– Borba između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka je meč za povijest, ali dvoboj AJ-a i Ngannoua je također važan. Malo sam uznemiren tom borbom s obzirom na Ngannouovu prirodnu moć, jer Joshua ne podnosi dobro udarce. To me brine, AJ u tom meču može sve izgubiti, a Ngannou u ring ulazi pritiska – kazao je Antonio Tarver, te dodao kako se Ngannou, pobijedi li Joshuu, nada meču protiv boljeg iz dvoboja Fury – Usyk:

– Zapravo to je razlog zašto će se Ngannou ponovno naći u ringu. Pa zašto bi se prvo borio protiv Tysona Furyja i sada s AJ-om. On je pravi fenomen, to još nismo vidjeli u boksu. Mogao bi imati pobjedu i poraz ili dva poraza, i biti najbogatiji borac. Što sam ja radio, a boksam sam 23 godine. Skidam mu kapu, takav se sportaš pojavi samo jednom u životu.

Odgovori

Back to top button