Boks

Arum optužio Hearna da je krivac što je propao meč između Furyja i Joshue: Postao je pohlepan

Slavni promotor Bob Arum ovih je dana dogovorio četverogodišnju suradnju s medijskom kućom Sky Sports, nakon što je Eddie Hearn otišao u DAZN. Arum je iskoristio trenutak te u intervjuu optužio Hearna da je kriv što je propao boksački meč za ujedinjenje titula između Tysona Furyja i Anthonyja Joshue.

– Eddie ima proljev u ustima. Ne prestaje govoriti i ne razmišlja – kazao je Bob Arum i dodao:

– Trebao bi zašutjeti i prestati kriviti druge. Bilo bi mu dobro da začepi usta i pogleda se u ogledalo.

Furyjev promotor ističe kako je trebao šest mjeseci kako bi se pronašlo mjesto održavanja meča.

– Eddie je sve zeznuo. Saudijci su bili spremni platiti ogromnu naknadu kako bi organizirali priredbu, a on je postao pohlepan – podvukao je Bob Arum.

Deontay Wilder je sudskom odlukom dobio priliku za meč protiv Tysona Furyja i zatražio je borbu, koja je u nekoliko tjedana dogovorena.

Arum tvrdi kao su mogli izbjeći Brončanog bombardera, da se sve ranije riješilo. Wilder bi dobio dobru ponudu i pričekao bi svoj red.

– Tjednima se odugovlačilo. A da smo imali nešto konkretno u rukama sigurno bi postigli dogovor, a Wilder bi dobio odštetu – rekao je Bob Arum.

Furyjev otac John bio je za borbu između Tysona i Anthonyja.

– Želio sam da se bori protiv Joshue, mene Wilder uopće ne zanima. Kad smo razgovarali telefonom rekao sam Tysonu da baci pojas prvaka u kantu, neka ga imaju. Bori se protiv AJ-a. Ali ja sam nitko, nažalost. Mene se ne sluša – kazao je nedavno John Fury.

Odgovori

Back to top button