Boks

Arijan Gorički prekidom u trećoj rundi svladao Gruzijca i stigao do 11. pobjede u karijeri

Hrvatski boksač perolake kategorije Arijan Gorički je na priredbi u Wupperthalu stigao do 11. profesionalne pobjede u karijeri.

Arijan je nokautom u trećoj rundi svladao Gruzijca Jabu Memishvilija.

Naš je borac od prvog zvuka sirene pokazao da je bolji borac, te je otkrio kako je stigao do pobjede koja će mu donijeti novi napredak u karijeri.

– U borbu sam ušao s taktikom koju smo prije borbe napravili i držao se iste, sve je išlo kako treba. Memishishi je, kao što smo očekivali, u borbu ušao tako da je pokušao držati sredinu ringa. Pustio sam ga da se malo umori i prvu rundu ga više pritiskao nogama. U drugoj rundi sam preuzeo inicijativu i krenuo naprijed s lijevim direktom, a krajem runde Memishishi je završio na podu nakon udarca u glavu, ali sudac nije vidio udarac pa nije niti brojao – kaže Arijan Gorički i dodaje:

– U trećoj rundi sam krenuo naprijed i pritisnuo ga na konopce, znao sam da je uzdrman i načet te da ga mogu završiti. Sredinom treće runde sam bacao puno snažnih udaraca, čekao sam Memishishijaa da se otvori i prvi put kada se otvorio pogodio sam ga desnim aperkatom. Memishishi je u istom trenu pao na pod, ali sudac nije prekinuo borbu. Odmah sam počeo bacati snažne udarce, pogodio sam ga u jetru i pao je, sudac je tada odmah prekinuo borbu. Liječnici su poslije pregledali Memishishija, sve je u redu s njim.

Odgovori

Back to top button