Boks

Anthony Joshua priznaje da ga uoči povratničke borbe protiv Franklina motivira – novac

Bivši boksački prvak teške kategorije Anthony Joshua, nakon dva poraza u nizu od Oleksandra Usyka, ima želju vratiti svoju karijeru na pravi put pobjedom protiv Jermaine Franklin. Njihov meč trebao bi se održati 1. travnja.

Franklin je prošle godine u studenom izgubio protiv Dilliana Whytea i bio mu je to prvi poraz nakon 21 pobjede. Amerikanac je na kraju izgubio većinskom odlukom, premda neki misli kako je učinio dovoljno za pobjedu.

A Joshua je uoči meča protiv Franklina otkrio što mu je bio motiv tijekom ovog ključnog razdoblja u karijeri.

– Novac – ponovio je nekoliko puta AJ, te dodao:

– Volim zarađivati, to je sport u kojem se boriš za nagrade. Bio sam švorc, obitelj mi se raspala. Znam što to znači. Dobar sam u onome što radim i stvarno se trudim. Kada sve završi više nitko za mene neće mariti. Dakle, moram to maksimalno iskoristiti dok sam ovdje.

Anthony Joshua je tijekom desetogodišnje profesionalne karijere sjajno zarađivao, a prema Forbesu njegovo se bogatstvo procjenjuje na 38 milijuna funti.

Pobijedi li Franklina. tada se može nadati potencijalnim borbama protiv Tysona Furyja, Deontaya Wildera ili bivšeg UFC-ovog prvaka teške kategorije Francisa Ngannoua. A takvi mečevi jamče mu i bolju zaradu.

Odgovori

Back to top button