Boks

Anderson Silva otkrio plan: Sljedeći protivnik mogao bi biti Logan Paul

Nakon što je napustio MMA vode Anderson Silva je ušao u boksački ring. Spider je na boksačkoj priredbi u Guadalajari pobijedio bivšeg svjetskog prvaka Julia Cesara Chaveza mlađeg. U publici na stadionu Jalisco bio je i Silvin dugogodišnji prijatelj Antonio Rodrigo Nogueira, poznatiji kao Minotauro.

– Kako opisati ovaj trenutak? Doživio sam sjajno iskustvo. Stigao sam u Guadalajaru koja je jedan od glavnih gradova meksičkog i svjetskog boksa. Moj prijatelj i idol mnogima u borilačkom sportu prihvatio je boksački izazov i pobijedio velikog boksača u njegovom dvorištu – istaknuo je Minotaur i dodao:

– Bilo je prekrasno, puno magije. Vjerujem da se to događa samo nekima, poput Andersona Silve čija je priča u borilačkom sportu uistinu velika. Siguran sam da će buduće generacije pričati što je sve postigao tijekom karijere.

Legendarnom Andersonu Silvi nisu promakle Minotaurove riječi te mu je odgovorio u komentaru:

‘Volim te učitelju. Hvala ti, vječno sam ti zahvalan’.

Bivši MMA borac nije skrivao želju za borbu protiv Youtubera Logana Paula. Spiderov nastup u Guadalahari pohvalio je Loganov brat Jake Paul te mu poručio kako bi želio da se bori protiv Roya Jonesa Jr. i to na istoj priredbi na kojoj on boksa protiv Tyrona Woodleya. Brazilcu se ideja čini vrlo zanimljiva.

– Sjajno, to bi definitivno bilo dobro. Poštujem ih, imam odličan odnos s braćom Paul. Mislim da je to moguće. Bilo bi to zanimljivo – kazao je Anderson Silva i doda:

– Logan i njegov brat su odlični. Ljudi vole govoriti o njima. Možda bi stvarno moja sljedeći protivnik mogao biti Logan Paul.

Odgovori

Back to top button