BoksUncategorized

Alen Babić objasnio zašto ne želi odgovoriti na Pašićevu prozivku: Ja čekam napad na naslov

Alen Babić je prošlog mjeseca osvojio WBC-ov Silver pojas prvaka bridgerweight kategorije. Hrvatski boksač je nakon deset rundi jednoglasnom odlukom sudaca svladao Poljaka Adama Balskog.

Savage je sada na mjestu prvog izazivača za WBC-ov pojas koji je u vlasništvu Oscara Rivasa.

Babić je odgovarajući na pitanja fanova putem Instagrama pokušao objasniti zašto ne želi odgovoriti na prozivku srpskog boksača Andreja Pešića, koji je prema BoxRecovoj ljestvici 127. na svijetu u cruiser kategoriji, ima 14 pobjeda, dva poraza i jedan remi.

– A kako, brate? Gdje, što? Ja čekam napad na naslov svjetskog prvaka, a on je 130. na svijetu. Je*i ga. Što, gdje, kako, kad? – kazao je Alen Babić, te ispod videa napisao:

‘Radim najbolje kampove, evo pozvan je na sljedeći sparing kamp kad bude meč. Može mnogo vidjeti, naučiti, a i meni će koristiti dobar sparing’.

Savage je u jednom videu otkrio koliko je trebalo vremena za tetovažu koju si je dao napraviti. U salonu za tetoviranje je proveo – 16 sati!

– Nekome bi za ovo trebalo mjesec dana – rekao je Alen Babić, te pokazao tetovažu na prsima, od lijevog do desnog ramena, i dodao:

– To se radilo nekih četiri sata, ovaj dio nekih pet sati i ovo je boljelo (pokazao je crtež rukavica na prsima), brate, to je nekih sedam. Četiri plus pet plus sedam.

Prije nekoliko je dana snimio video ispred murala Marijana Beneša u Banjoj Luci:

Odgovori

Back to top button