Taekwondo

Prijenos turnira iz Sofije na kojem nastupaju i hrvatski borci pratite na našem YouTube kanalu

Glavni grad Bugarske ovog je vikenda domaćin jakog međunarodnog taekwondo turnira Ramus Sofia Open, koji možete uživo pratiti na YouTube kanalu CroRing.

Na turniru će nastupiti mnogi osvajači olimpijskih medalja i svjetskih odličja kao što su Meksikanka María Espinoza i Britanka Jade Jones.

Na turniru je prijavljeno 694 natjecatelja iz 50-ak zemalja. I hrvatska delegacija stigla je u Sofiju u jakom sastavu s deset taekwondoašica i sedam taekwondoaša.

Na turniru će nastupiti: Bruna Duvančić (TKD Marjan), Bruna Vuletić (TKD Marjan), Doris Pole (TK Dubrava), Kala Midžor (Pantera), Kristina Beroš (TK Dubrava), Kristina Tomić (Osvit), Lea Špehar Garaj (Osvit), Matea Jelić (TKD Marjan), Nela Lasan (Pantera), Sara Spasojević (Pantera), te

Ivan Šapina (TKD Marjan), Josip Teskera (TK Div Knin), Lovre Brečić (TKD Marjan), Luka Vlastelica (Pantera), Marko Golubić (TK Dubrava), Mateo Pratljačić (TK Div Knin) i Piero Marić (TKD Marjan).

To je prvo veliko taekwondo natjecanje uoči Europskog prvenstva i europskih olimpijskih kvalifikacija.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas, ako već niste, da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na našem linku CroRing.

Odgovori

Back to top button